Tarih Bölümü Konferansları 42 [prof. Dr. Justin Mccarthy]
Tarih Bölümü Konferansları - 42 [Prof. Dr. Justin McCarthy]

Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü olarak dört yıldır düzenlemekte olduğumuz ve artık geleneksel hale gelen Tarih Bölümü Konferanslarımız bu yıl da aynı hızla kaldığı yerden devam edecektir. Gerek tarih gerekse farklı disiplinlerden sahasında isim yapmış hocalarımız tarafından çok faydalı olacağına inandığımız konuşmalar/sunumlar yapılacaktır. Bu çerçevede konferans serimizin 42. ve 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının ilk konuğu Prof. Dr. Justin McCarthy, 12 Ekim 2016 Çarşamba Günü Saat 13.00'da, Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda False Statistics Used Against the Turks [Türklere Karşı Kullanılan Düzmece İstatistiki Bilgiler] başlıklı bir konuşma yapacaktır. Konferansa katılımlarınızdan onur duyarız.

Tarih Bölüm Başkanlığı