2011-2012 Yaz Okulu Ücret ve Esasları

2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu ücretleri açıklandı.

Görmek için ve indirmek için tıklayın

Açıklamalar:

• Öğrenciler Yaz Okulu Ücretlerini, bulundukları şehirdeki Garanti Bankası Şubelerine, T.C. Kimlik numaralarını söyleyerek veya Garanti İnternet Bankacılığını kullanarak, Garanti 24 ATM’lerden (Kartlı-Kartsız işlem yaparak) üniversite harç ödemeleri kısmından, ayrıca masrafını (2,50 TL) ödemek kaydı ile PTT Şubelerinden 07/06/2012- 13/06/2012 tarihleri arasında yatırabilirler.

• Öğrenciler Yaz Okulunda alacakları derslerin kredilerini (saatlerini) OBİS’ ten öğrenebileceklerdir.

• Yabancı uyruklu öğrenciler YU numaraları ile ödeme yapabileceklerdir.

• Yurtdışı veya Vakıf Üniversitelerinden yatay geçişle gelen öğrenciler yaz okulu ücretini I. Öğretim öğrencilerinin ödediği miktarın iki katı kadar ödeyeceklerdir.

• Türkiye Cumhuriyetleri ile Türk ve Akraba  topluluklarından gelerek  devlet burslusu (MEB) veya hükümet burslusu olarak yükseköğrenim gören öğrenciler ile şehit veya gazi çocuğu olan öğrenciler yaz okulu ücreti ödemezler.

• Yabancı dille eğitim- öğrenim gören İşletme Bölümü öğrencileri yaz okulu ücretini, I. Öğretim için belirlenen miktarın iki katı fazla öderler. (Uluslar arası ortak lisans programı)

• Öğrenciler yaz okulunda kaç saat ders alacaklarını hesaplayıp bankaya ödeyecekleri topla miktarı söylemeleri, Garanti İnternet Bankacılığı veya Garanti 24 ATM’ yi kullananların önceden belirledikleri miktarları kendileri girmeleri gerekir.

• Diğer üniversitelerden gelerek yaz okulundan ders almak isteyen öğrenciler yaz okulu ücretini II. Öğretim miktarı kadar öderler.

• Çift Anadal öğrencilerinden ikinci anadala kayıt olanlar ikinci anadal için alacakları derslerin bölüm yaz okulu ücretlerini ödeyeceklerdir.

• Yaz okulu ücreti ödemeleri öğrencilerin kendilerine ait olan T.C. Kimlik Numaraları ile bizzat öğrenci tarafından yapılacaktır.

• Yaz okulu ücreti ödeyen öğrenciler ödeme belgelerini (Banka dekontu, İnternet çıktısı, ATM fişi gibi) istenildiğinde ibraz etmelidir.

• Açılmayan dersler için ödenmiş olan yaz okulu ücretinin iade duyurusu daha sonra eğitim birimlerinde yapılacaktır. OBİS sisteminde kendilerine ait banka IBAN nosu olmayan öğrencilerimizin şimdiden IBAN nolarını girmeleri iadelerin zamanında yapılmasında yararlı olacaktır.

Yaz Okulu Esaslarını görmek için tıklayın

Yaz Okulu Takvimini görmek için tıklayın