Ana Sayfa
Duyurular
Yaz Okulu’nda Farklı Bölüm/üniversiteden Ders Alma

Yaz Okulu’nda Farklı Bölüm/Üniversiteden Ders Alma

Değerli öğrenciler,

Bölümümüzde 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu'nda sadece Bitirme Çalışması dersi açılacaktır.

Yaz Okulu'nda başka bir ders almak isteyen ilgili öğrenciler farklı bölüm/üniversiteden ders alarak bu ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Öğrenciler farklı bölüm/üniversiteden almak istedikleri ders/lerin onaylı çıktılarını elden veya bölüm e-mailine (tarih@sakarya.edu.tr) ekteki formla birlikte göndermeleri gerekmektedir.

Yapılacak olan değerlendirme sonucunda öğrencinin almak istediği ders/lerin içeriği bölümümüzdeki ilgili ders/lerin içeriğiyle karşılaştırılarak öğrenciye ders/ler ile ilgili bölüm kararı (seçme/seçememe) iletilecektir.

İlgili öğrenciler bölümün olumlu onay vermesi sonucunda ders/lerine devam ve başarılarından kendileri sorumludur. En son aşamada diğer bölüm/üniversitede yapılan sınavlar sonucunda alınacak olan transkriptle bölümümüze başvurularak ilgili ders/lerinin bölüm ders/lerinin yerine intibakının yapılmasını talep edeceklerdir.

NOT: Elden başvuru yerine e-mail yoluyla başvuruda bulunacak olan öğrencilerin SABİS maillerini kullanmaları zorunludur. Farklı e-mail hesabından yapılan başvurular kabul edilmeyecektir