2022-2023 Yaz Okulu Final Sınav Programı

2022-2023 Yaz Okulu Final Sınav Programı ektedir.

Bitirme Çalışması Son Teslim Tarihi

16 Ağustos 2023 Çarşamba Günü

Bitirme Çalışması Teslim Koşulları:

Öğrenci;

• Bölüm Mail Adresine (tarih@sakarya.edu.tr)

• Bitirme Çalışması Danışman Öğretim Üyesi Mail Adresine

SABİS öğrenci mail adreslerinden (xxxxx@ogr.sakarya.edu.tr) bitirme çalışmalarının pdf formatını göndermeleri gerekmektedir.

Mail Konu Kısmına:

Bitirme Çalışması - Öğrenci Adı - Numarası

Örnek:

Bitirme Çalışması - Kemal Türk - B18020000

Bitirme Çalışması Değerlendirmesi

Bitirme Çalışması danışman öğretim üyesi tarafından değerlendirilecek olup jüri oluşturulmayacaktır.

Bitirme Çalışması Yazım Kılavuzu için tıklayınız ve ilgili sayfanın eklerine bakınız.

NOT

1. Bitirme Çalışmaları danışman öğretim üyelerince intihal/benzerlik taramasına tabi tutulmaktadır. Benzerlik oranı %25 üzerinde olan öğrencilerin çalışmaları geçersiz sayılacak olup bölüm tarafından da idari soruşturma süreci başlatılacaktır.

2. Transkripsiyon çalışması yapan öğrenciler çalışmalarını online eğitim süreçlerince çevrimiçi, yüz yüze eğitim süreçlerindeyse jüri önünde çalışma konularından parçalar okutularak değerlendirmesi yapılacaktır.