Avustralya La Trobe Üniversitesi Öğrencilerinin Bölümümüzü Ziyareti

Avustralya La Trobe Üniversitesi’nden Profesör Adrian Jones başkanlığında bir grup lisans öğrencisi bölümümüzü ziyaret edecektir. 10 Aralık 2015 Perşembe Günü (Yarın) gerçekleşecek olan ziyaret kapsamında bölüm binamızda bulunan B07 nolu konferans salonunda saat 11:00’da tarih ağırlıklı bir sohbet gerçekleştirelecektir. Bölüm öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimizin iştiraklerinden memnuniyet duyarız.

Not: Gerçekleştirelecek olan tarih sohbeti İngilizce olacağından bu dili bilen öğrencilerin katılımlarında fayda olacaktır.

Not: Grubun ağırlanması ve Taraklı İlçesi’ne yapılacak olan gezi sırasında yardımcı olunması için İngilizce bilen öğrencilerin bugün gün içerisinde Yrd. Doç. Dr. Serkan YAZICI ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.