Ana Sayfa
Duyurular
Mezun Bilgi Sistemi (mbs)
Mezun Bilgi Sistemi (MBS)

Mezun Bilgi Sistemi (MBS)

Sevgili ve saygı değer Sakarya Üniversitesi mezunları

Eminiz ki hepiniz dönem arkadaşlarınızı, hocalarınızı ve kampüsü özlüyor ve ne kadar değiştiğini merak ediyorsunuz. Sizleri hayatınızın en önemli dönemlerinden birini geçirdiğiniz SAÜ ailesi ile yeniden bir araya getirebilmek için Sakarya Üniversitesi Mezun Bilgi Sistemi’ni yeniden yapılandırıyoruz. Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü ve Kariyer ve Yetenek Yönetimi Koordinatörlüğü tarafından yürütülen bir çalışma olan Mezun Bilgi Sistemi  (MBS) ile sizleri, hayatınızın en önemli dönemlerinden birini birlikte geçirdiğiniz SAÜ ailesinin diğer üyeleri ile buluşturmayı umuyoruz. Amacımız sizi farklı sektörlerde çalışan sınıf ve okul arkadaşlarınızla yeniden bir araya geleceğiniz ve öğrencilerimizle bir araya geleceğiniz bir platform oluşturmaktır. Bu platform sayesinde yeni bir sosyal etkileşim fırsatı elde edebilirsiniz. Ayrıca SAÜ ailesinin önemli bir parçası ve genç üyeleri olan öğrencilerimizle deneyimlerinizi paylaşmanız, staj ve iş fırsatları ile onlara destek olmanız da mümkün olacaktır. Kısacası; amacımız, SAÜ ailesinin daha güçlü bir şekilde ve hep birlikte büyümesini mümkün kılmaktır.

Bu süreçte aşağıdaki linkten giriş yaparak sizle ilgili bilgileri güncelleyebilirsiniz. Ayrıca iletişimde olduğunuz dönem arkadaşlarınızla ve SAÜ mezunu diğer tanıdıklarınızla da bu bilgiyi paylaşarak bize bu süreçte katkıda bulunmalarını rica edebilirsiniz.

Böylece en kısa zamanda düzenlenecek SAÜ Mezunları Günü’nde sizleri hatıralarınızla buluşturabilmemiz ve mezunlarımız için planlanan diğer etkinliklerden yararlanabilmeniz için lütfen bizlere destek olun.

Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

 

http://mezun.sakarya.edu.tr/

kullanıcı adı: TC kimlik no

şifre: TC kimlik nosunun son 4 rakamı

Not: Sisteme girişte yaşadığınız problemle ilgili olarak lütfen kariyer@sakarya.edu.tr adresine e-mail atarsanız size yardımcı olacağız.

Doç. Dr. Yasemin ÖZDEMİR

Sakarya Üniversitesi

Kariyer ve Yetenek Yönetimi Koordinatörlüğü