Ana Sayfa
Duyurular
Ders Kayıtlarında Yaşanan Sıkıntılar Hk.

Ders Kayıtlarında Yaşanan Sıkıntılar Hk.

2018-2019 Bahar Dönemi ders kayıtları sırasında diğer bölümlerde olduğu gibi bölümümüzde de SABİS kaynaklı sorunlar yaşanmaktadır. Aşağıda belirtilen konular hakkında ilgisi olanların 4 Şubat 2019 Pazartesi gününe kadar sistemlerini kontrol etmeleri gerekmektedir. Yaşanılan aksaklıkların çözümü konusunda 115 nolu Nöbetçi Araştırma Görevlisi Odası’na başvurmaları gerekmektedir.

1. 

TAR 102 Eskiçağ Tarihi II - C Grubu (Zorunlu)

TAR 202 Osmanlı Tarihi III - C Grubu (Zorunlu)

TAR 306 Türkiye Cumhuriyeti Tarihi - C Grubu (Zorunlu)

TAR 488 Osmanlı İspanya İlişkileri Tarihi - B Grubu (Seçmeli)

 

Yukarıda belirtilen derslerin ilgili gruplarına kayıt yaptıran öğrenciler zorunlu derslerde A ve B gruplarına; seçmeli derste ise A grubuna aktarılacaklardır.

2.Lisansüstü derslerden bazılarının gün ve saat bilgilerinde güncellemeler yapılmıştır. Ders kaydı yapan öğrencilerin sistemlerini tekrar kontrol etmelerinde fayda olacaktır.

3.Yüksek Lisans derslerinden TAR 590 Seminer’in seçimi sırasında bazı öğrencilerde “Program Eksik” ibaresi bulunduğu ve bu nedenden dersi seçemedikleri hakkında şikayetler gelmektedir. Bu durumu yaşayan öğrencilerin TAR 590 Seminer dersi haricinde seçmeleri gereken dersleri seçtikten sonra 4 Şubat 2019 Pazartesi günü Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğrenci İşlerinden Mehmet Uymaz ile görüştükleri takdirde ilgili derse kayıtları yapılacaktır.