Ana Sayfa
Duyurular
Ka107 Erasmus Hareketliliği Başvuruları Hk.

KA107 Erasmus Hareketliliği Başvuruları Hk.

Tarih, Bilgisayar, Bilişim Sistemleri, Yazılım Mühendisliği, İşletme, Sağlık Yönetimi ve Yönetim Bilişim Sistemleri öğrencilerine yönelik olarak KA107 Erasmus Hareketliliği başvuruları başlamıştır.

 

Aşağıdaki tabloda bulunan ülke ve bölümlere yönelik olarak KA107 Erasmus Öğrenci Hareketliliği başvuruları 1 Ekim 2020 tarihi (bugün) itibariyle başlamıştır. Başvurular 21 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecektir. Sistemsel bir sorun nedeniyle başvurular bütün SAÜ öğrencilerine açık görünüyorsa da sadece bu bölümlerin öğrencilerinin başvuruları kabul edilecektir, bu nedenle diğer bölüm öğrencilerinin başvuru yapmaması rica olunur.

Ülke

Üniversite

Bölüm

Dönemi

Lisans

Yüksek Lisans

Doktora

Staj

Rusya

Dostoevsky Omsk State University

Tarih

G/B, 1 Dönem

1

-

-

Bilgisayar, Bilişim Sistemleri ve Yazılım Mühendisliği

G/B, 1 Dönem

1

-

-

Kosova

Universum College

İşletme, Sağlık Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri

G/B, 1 Dönem

2

2

 

Hak kazanan öğrenciler hareketliliklerini 2020-2021 Bahar döneminde gerçekleştirecek olup, hareketlilikten yararlanmak isteyen öğrenciler Sabis kullanıcı adı ve şifresiyle degisim.sabis.sakarya.edu.tr adresine giriş yaparak başvurabilirler. 

KA107 Erasmus hareketliliği hakkı kazanmak için ana projemizde belirlenen kıstaslar (2.20 GANO ve B1 İngilizce seviyesi) geçerlidir. Pandemi nedeniyle Erasmus Dil sınavı yapılmayacak ve son iki yıl içinde alınmış olan Erasmus Dil sınavı puanı veya buna eşdeğer dil belgeleri (Hazırlık Sınavı, YDS, TOEFL… vb.) kabul edilecektir. (Ana projemiz için başvuru duyurusu ilerleyen tarihlerde yapılacaktır.)

Erasmus+ Koordinatörlüğü